Nieuw bij Shidoshi-do: vanaf 9 September 2019 keuze uit twee verschillende nieuwe Jaarabonnementen!

Vanaf maandag 9 september 2019 introduceren wij bij Shidoshi-do twee verschillende nieuwe Jaarabonnementen.

 

Om ons heen horen en merken wij de behoefte die mensen hebben om een Jaarabonnement met een leuke korting te kunnen kiezen. Mensen die al weten hoe ontzettend gaaf, leuk, leerzaam en spannend karate is, willen de keus hebben om bij een karateschool meteen een heel jaar karate te kunnen afnemen, waarbij zij beloond worden voor hun loyaliteit. Nou, wij willen die mensen daarin heel graag tegemoet komen! 

Tevens kennen wij gevallen waarbij ouders niet willen dat hun kind(eren) al na één kwartaal of halfjaar alweer stopt met een sport waar ze voor hun gevoel pas nét mee zijn begonnen. In deze gevallen willen deze ouders dat hun kind(eren) een nieuwe sport een heel jaar uitprobeert om vervolgens voldoende te kunnen beoordelen of hij/zij de sport wel of niet leuk vinden en ermee door willen gaan of willen stoppen. Ook deze ouders willen we graag tegemoet komen door de mogelijkheid te bieden om bij ons een heel jaar karate te kunnen afnemen, met een gratis karatepak of te kiezen voor één maand gratis trainen.

Bij sommige sporten, denkend aan bijvoorbeeld voetbal of hockey, hebben ouders/ kinderen zelfs geen keus en moeten verplicht een jaar/seizoensabonnement afnemen als zij willen deelnemen aan een sport, maar wij vinden dat u als karateka of als ouders altijd een keus moet hebben.
Bij ons bepaalt U welk abonnement het beste past bij uw behoefte of dat van uw kind(eren), en geven wij u tevens de mogelijkheid om één maand vóór het einde van een abonnementsperiode altijd te kunnen veranderen van abonnementsvorm. Wilt u hier meer over weten? Kijkt u dan even op onze Abonnementen pagina of in onze Algemene voorwaarden.

 

Wij als bestuur van Shidoshi-do hebben nu twee verschillende Jaarabonnementen toegevoegd aan onze selectie aan abonnementen.
Vanaf nu kunt u voor de Jeugd groep (7 t/m 14 jaar) én voor de volwassene groep (15 jaar en ouder) nu ook kiezen voor:

    • een Starterspakket Jaarabonnement inclusief vuistbeschermers + gratis karatepak
    • of, als u en/of uw kind al reeds in het bezit is/ bent van een karatepak, voor ons reguliere Jaarabonnement inclusief 1 maand gratis trainen!

 

Bij het Starterspakket Jaarabonnement krijgen beginners net als bij de reeds bestaande Starterspakket: Halfjaar abonnement, éénmalig een nieuw karatepak van ons helemaal gratis.

Of als u en/of uw kind al reeds in het bezit is van een karatepak, krijgt u bij onze reguliere Jaarabonnement een korting van 1 maand. U en/of uw kind kan daardoor 1 maand helemaal gratis bij ons trainen. De korting hebben wij reeds in het bedrag van het Jaarabonnement verwerkt.