Ook bij Shidoshi-do: Workshops Zelfverdediging!

Workshop Zelfverdediging bij Shidoshi-do?
Super leuk, Spannend, Leerzaam, Uitdagend en Veilig
en je leert praktische technieken die je echt kunt gebruiken om jezelf te verdedigen’

Wij bieden apart en geheel los van de reguliere karatelessen ook zelfverdediging workshops aan.

Iedereen die in een super leuke een ontspannen sfeer en in een veilige omgeving, praktische technieken wil leren om vandaag de dag fysiek en mentaal weerbaarder te worden en zichzelf te kunnen verdedigen, kunnen geheel los van onze reguliere karatelessen, deelnemen aan onze workshop zelfverdediging.

Wij bieden voor onderstaande doelgroepen leuke workshop arrangementen aan waarbij per doelgroep gekozen kan worden uit twee verschillende workshop programma’s.

  • Kinderfeestje (vanaf 11 t/m 14 jaar)
  • Bedrijfsuitje/ activiteit
  • Vriendengroep

Voor alle bovenstaande doelgroepen kunnen geïnteresseerde bij een uitgebreidere arrangement ook leren hoe je jezelf kan verdedigen tegen een steekwapen. Bij onze uitgebreidere arrangement gebruiken wij tijdens deze workshops voor de oefeningen met een steekwapen, een speciaal daarvoor ontwikkeld houten mes, gemaakt van hoogwaardig eikenhout. In de vechtkunst worden deze houten messen  Tanto  genoemd.

Een Tanto is absoluut niet scherp en is daarom zeer veilig om mee te oefenen en heeft bovendien het juiste gewicht en vorm om een mes als steekwapen goed na te bootsen.

     Tanto

Nieuwsgierig? Klik hieronder op de doelgroep naar keuze en lees o.a. over wat onze workshops zoal inhouden, wat de prijzen zijn en hoe u een workshop kunt reserveren/ boeken.

Workshop bij Kinderfeestjes

Workshop bij Bedrijfsuitje/ activiteit

Workshop bij Vriendengroepen