Wij hebben een gastleraar uitgenodigd om op 26 februari a.s. voor onze eigen karateleden een karate stage bij ons te komen verzorgen

 

2 tot 4 keer per jaar nodigen wij een bevriende Sensei van een andere karateschool uit om voor onze eigen karateleden bij ons een karate stage (gastles) te komen geven. Iedere keer nodigen wij weer een andere Sensei uit. Alle Sensei’s die wij uitnodigen zijn zeer ervaren en bedreven karateleraren met oog voor detail en passie voor het Shotokan karate-do.

Het af en toe les krijgen van een Sensei van een andere karateschool werkt voor karateka’s stimulerend, is spannend, les krijgen van een andere Sensei is een leuke afwisseling, is leuk om te doen en is ook nog eens erg leerzaam.
Bovendien zijn de Sensei’s die bij ons een karate stage geven, tevens de examinatoren die tijdens de Kyu (band)examens onze karateleden zullen beoordelen.

Alle karate stages van die wij voor onze eigen karateleden organiseren worden door Shidoshi-do altijd kosteloos aangeboden.
Uiteraard is onze eigen Sensei Antonio tijdens iedere karate stage zelf ook altijd aanwezig.