Wil jij weten hoever jij qua niveau bent op weg naar je volgende band examen?
Bij Shidoshi-do kan het!

 

Unieke service voor een karateschool in Nederland

De grotere fitness/ sportscholen bieden hun sporters al jaren via een website de mogelijkheid om de voortgang van de sportieve activiteiten te kunnen inzien. Een dergelijk voortgangsoverzicht/ rapportage wordt op dit moment bij karatescholen nog nauwelijks of helemaal niet aangeboden.

Bij Shidoshi-do hebben bestaande én nieuwe karateleden vanaf nu de mogelijkheid om via onze website hun voortgang van hun eigen karate niveau te kunnen inzien, op weg naar het volgende band examen(niveau). De voortgang wordt door Sensei Antonio steeds in de eerste week van elke maand ververst waardoor de karate-ontwikkeling/ voortgang zichtbaar wordt gemaakt.

Na elke Kyu (band)examen wordt de voortgang voor alle karateleden weer op 0 % gezet en begint de beoordeling in de voortgang weer opnieuw, maar dan voor een hogere band(niveau).

De voortgangsrapportage-service bieden wij voor al onze karateleden helemaal gratis aan.

 

Waarom een voortgangsrapportage-service aanbieden?

Bij veruit de meeste karatescholen weten karateka’s, afgezien van de aanwijzingen van een leraar, gedurende een karate-seizoen vaak niet precies hoever ze zijn in hun ontwikkeling op weg naar hun volgende band/ graad.

Inzicht krijgen in de voortgang van jouw karate-ontwikkeling én persoonlijk op maat geschreven verbeterpunten waar je een gedurende periode aan kan werken om beter te worden in karate, is van grote meerwaarde voor bijv. de voorbereiding op Kyu- of Dangraad (band)examens, maar ook als men wil gaan deelnemen aan wedstrijden zoals de KBN Vanencompetitie, NK ’s en WK ’s etc.

 

Wij hebben de voortgangsrapportage-service beschikbaar gemaakt via onze gloednieuwe Leden menu (rechtsboven aan het scherm van onze website), waarbij iedere karateka (en ouders) met een persoonlijke Shidoshi-do Leden account op onze website kan inloggen.

Na het inloggen ziet een karateka (karatelid) of de ouders, alleen zijn/ haar eigen voortgang of dat van jouw eigen kind(eren), en niet die van een ander. Op deze manier zal de voortgangsrapportage altijd heel persoonlijk zijn.

Ook andere content en informatie wat alleen karateleden (en ouders) van Shidoshi-do kunnen zien, kan na het inloggen via het Leden menu worden bekeken.

Jij wilt toch ook weten hoe jij of jouw kind(eren) zich ontwikkelt – op weg naar het volgende band examen?
Bij Shidoshi-do kan het allemaal!

 

Klik op de onderstaande afbeeldingen hieronder om een voorbeeld  te zien hoe de voortgangsrapportage-schermen er na het inloggen uitzien.