Abonnementen en betaling

 

Bij Shidoshi-do kan iedereen vanaf 7 jaar¹ bij ons lid worden en het Shotokan Karate-do ontdekken en leren.
Bij ons kan er naast (en na) onze starterspakketten worden gekozen voor onze reguliere abonnementen waarbij u per kwartaal, per halfjaar
of (met korting) per jaar kunt betalen.

Welke abonnement u ook kiest, bij ons betaalt u altijd gemakkelijk en veilig via iDEAL. Ook bij ons bestelde karate materialen betaalt u bij ons met iDEAL.
 

Heeft u een gezin met een laag inkomen?

Als uw gezin een laag inkomen heeft en daarom geen financiële ruimte heeft om uw kind(eren) te laten sporten,
dan zijn er bij ons tóch nog absoluut mogelijkheden om uw kind(eren) te laten deelnemen aan onze karatelessen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten of over de betaling van onze karate abonnement.

Klik hier voor meer informatie.
 
 

Onze verschillende abonnementen en prijzen

 


 

 

 Gezinskorting

Betaling van het abonnement

  • Voor de betaling van het abonnement krijgt u van ons elk kwartaal/ halfjaar/ jaar² (afhankelijk van welk abonnementsvorm u kiest) een e-mail
  • In de e-mail vindt u altijd de factuur (in PDF) in de bijlage, leest u in de e-mail voor welke abonnementsperiode u betaalt, het totaal bedrag van de factuur en wat de uiterste betaaldatum van de factuur is. In de e-mail vindt u tevens de iDEAL betaalknop waarmee u gemakkelijk en veilig via uw eigen bankomgeving het abonnement (en eventueel door u bestelde materialen) bij ons kan betalen
  • Na een succesvolle iDEAL betaling wordt het juiste bedrag van uw rekening afgeschreven

 

Gezinskorting

Bij Shidoshi-do krijgen gezinnen die meer dan één gezinslid bij ons inschrijft, een gezinskorting³.
Wanneer u méér dan één gezinslid inschrijft, krijgt het 2e, 3e, etc. gezinslid ieder 25% korting op het abonnement naar keuze.

Het oudste gezinslid betaalt altijd het volledige abonnementsgeld. 

De gezinskorting verwerken wij nadat de inschrijvingen bij ons zijn binnen gekomen. De gezinskorting vermelden wij altijd op alle facturen die u na iedere abonnementsperiode van ons krijgt, zolang er 2 of meer gezinsleden bij ons een karate abonnement hebben.

 
 

! Let op !
¹ De minimum leeftijd voor een proefles4 is 7 jaar

² Conform onze Algemene voorwaarden worden onze halfjaar (starterspakket en regulier) en kwartaal abonnementen na het einde van iedere abonnementsperiode stilzwijgend verlengd. Als u wilt opzeggen of u wilt het huidige abonnement veranderen in een kwartaal, halfjaar of een jaarabonnement, dan kan dit alleen 1 maand vóór het einde van de lopende abonnementsperiode (zie onze Algemene voorwaarden).

Bij stilzwijgende verlenging krijgt u telkens 14 dagen vóór het einde van de lopende abonnementsperiode een e-mail met daarin de factuur voor de nieuwe abonnementsperiode en de link naar de iDEAL betaalpagina. Met deze link betaalt u voor de nieuwe abonnementsperiode.

 
Voor onze jaarabonnementen hebben we een aparte procedure.
Bij onze jaarabonnementen (starterspakket en regulier) krijgt u van ons 6 weken vóór het einde van de lopende abonnementsperiode per e-mail bericht.

Nadat wij dit e-mail bericht aan u hebben verzonden, heeft u 14 dagen de tijd om het jaarabonnement bij ons op te zeggen of om deze bij ons te veranderen in een kwartaal of halfjaar abonnement. Als wij in deze 14 dagen geen bericht van u hebben ontvangen, gaan wij er vanuit dat u weer een jaarabonnement bij ons wilt afnemen. In dit geval sturen wij u 14 dagen vóór het einde van de lopende abonnementsperiode een nieuw factuur voor het nieuwe jaar.
 

³ De gezinskorting geldt alléén voor het 2e, 3e, etc. gezinslid dat bij ons een abonnement neemt.
³ De korting geldt niet voor het 1e/ oudste gezinslid (hoofd abonnement). Het oudste gezinslid betaalt altijd het volledige abonnementsgeld

 
4 Kinderen die in het lopende/huidige schoolseizoen hebben deelgenomen aan de Spurd JeugdSportPas kunnen in hetzelfde schoolseizoen helaas geen
4 gebruik maken van de 2 gratis proeflessen, zie onze Algemene voorwaarden.