Speciale regeling voor gezinnen met laag inkomen

 

Alle kinderen in Noord-Holland moeten met sporten kunnen meedoen, niemand buitenspel!

Dit is het motto van Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur en daar zijn wij het als karateschool voor de volle 100% mee eens!

 
Ook kinderen van gezinnen met een laag inkomen kunnen bij ons gewoon zonder problemen deelnemen aan onze karatelessen, waarbij ook gezinnen met méér dan één kind onder deze regeling vallen. Hoe dat kan? 

Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland kan het abonnementsgeld voor een heel jaar karate voor u betalen en kan daarnaast zelfs betalen voor eventuele attributen/ materialen zoals bijv. een nieuw karatepak, vuistbeschermers, bitje, toque etc. tot een maximaal bedrag van € 350,- per kind, per jaar.

Door deze regeling kan uw kind(eren) (max. 20 jaar of jonger) met onze prijzen, een heel jaar karatelessen bij ons volgen en zelfs een nieuw karatepak en nieuwe vuistbeschermers krijgen, zonder dat u daar zelf geld voor nodig heeft. Hoe fijn is dat zeg!

 

Schaamte vanwege de situatie? Helemaal niet nodig!

U als ouder, maar ook uw kind(eren) hoeven zich nergens voor te schamen. De ouders van andere karateleden maar ook onze karateleden zelf, weten niet dat de karatelessen van uw kind(eren) door de Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur worden betaald en komen dit ook zeer zeker (van ons) niet te weten.

Ook tijdens de karatelessen merkt uw kind(eren) hier ook helemaal niets van. Onze Rijkserkende karate leraar is een professional waarbij Shidoshi-do u garandeert dat hij zoveel mogelijk aan alle karateleden evenveel aandacht geeft.

Het enige waar het ons om gaat is ervoor zorgen dat uw kind(eren) bij ons lekker kunnen meetrainen bij onze karatelessen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten hiervoor.

 

Sporten via de Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland, hoe werkt dat nou?

Op de website van Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland leest u hoe u samen met een intermediair in 3 stappen de aanvraag in gang kan zetten voor de regeling Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Ouders kunnen helaas niet zelf een aanvraag indienen, maar hebben daarvoor een erkende intermediair nodig. Een intermediair kan bijv. een leerkracht van uw kind zijn, buurtsportcoach, cultuurcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener, vrijwilliger van de Stichting Leergeld of iemand van het sociaal wijkteam.

Natuurlijk zijn er spelregels voor deze regeling. Klik hier om de spelregels te lezen.

 

Heeft u de spelregels gelezen en bent u er klaar voor om de aanvraag samen met een intermediair in te dienen?

Ga dan samen met uw intermediair naar de website van Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland.

Wilt u toch nog meer informatie? Klik hier om naar de hoofdpagina van Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur te gaan.

 

Wij hopen u en uw kind(eren) gauw te kunnen verwelkomen in onze Dojo. U en uw kind(eren) zijn altijd van harte welkom!