Spurd JeugdSportPas Purmerend

Spurd JeugdSportPas: Basisscholieren maken kennis met een sportieve activiteit

Regelmatig sporten of sportief zijn is leuk en gezond! Maar hoe weet u welke activiteiten er zijn en of uw kind een sport leuk vind?
Shidoshi-do wil in samenwerking met Spurd, met hulp van de JeugdSportPas, u en uw kind(eren) hierbij helpen.

Basisscholieren in Purmerend kunnen in een korte cursus kennismaken met een sport of sportieve activiteit. De bedoeling is dat zij met de JeugdSportPas zonder verplichting tot lidmaatschap van een sportvereniging en tegen lage kosten, een sport kunnen uitproberen. De afgelopen tien jaar hebben duizenden kinderen een sport en velen soms meer dan één sport geprobeerd. De kennismaking heeft vaak geleid tot blijvend gaan sporten als lid van een sportvereniging.

Spurd is trots op dit resultaat. Samen met de sportaanbieders werkt Spurd jaarlijks aan een aanbod van sport en sportieve activiteiten voor de basisscholieren in Purmerend.

Het overzicht is niet alleen toegankelijk via de sport of sportieve activiteiten. Het is ook ingedeeld naar de groepen 1 tot en met 8 en naar wijk.
De verschillende indelingen maakt het makkelijk een kennismakingscursus te zoeken op leeftijd of de wijk waar u woont.

Spurd JeugdSportPas, wat is het precies?

Met de Spurd JeugdSportPas maakt uw kind(eren) voordelig kennis met verschillende leuke sporten. De Spurd JeugdSportPas is bedoeld om tijdens een periode van 5 weken, meerdere lessen van een bepaalde sport te volgen voor een hele leuke prijs, zodat iedereen de sport naar keuze kan ontdekken. Als u uw kind(eren) wilt inschrijven voor een sport, kan uw kind(eren) gedurende een cursusperiode van 5 weken (overeenkomstig met 5 karatelessen bij Shidoshi-do) de sport ontdekken en leren kennen. De kosten voor een hele cursusperiode is € 8,-. Vijf karatelessen voor maar € 8,- via de Spurd JeugdSportPas, hartstikke mooie prijs toch? Dat vinden wij nou ook!

!Let op! Kinderen die in het lopende/ huidige schoolseizoen hebben deelgenomen aan de Spurd JeugdSportPas kunnen in hetzelfde schoolseizoen helaas
               geen gebruik maken van de 2 gratis proeflessen, zie onze Algemene voorwaarden.

De eerstvolgende cursusperiode zal bij ons van start gaan op: vanwege het corona-virus op dit moment onbekend

 

Spurd JeugdSportPas, hoe werkt het?

Via de website van Spurd JeugdSportPas (opent een nieuw tabblad) of via de Sportpas app kunt u alle sportaanbieders bekijken en uw kind(eren) inschrijven voor een sport naar keuze.

Heeft u nog geen gratis account aangemaakt? Klik hier om een account aan te maken.

Wilt u eerst meer informatie lezen over hoe alles werkt? Klik dan hier voor meer informatie. Na het aanmaken van een account kunt u uw kind(eren) inschrijven voor een sport. Direct na het inschrijven betaalt u via iDEAL voor de sport, waarna Spurd JeugdSportPas contact met ons opneemt om de inschrijving te bevestigen. Na een succesvolle betaling met iDEAL kan uw kind(eren) gedurende de cursusperiode deelnemen aan onze karatelessen.

Waarom doet Shidoshi-do mee met de Spurd JeugdSportPas?

Wij van Shidoshi-do vinden Karate-do ontzettend gaaf, spannend en super leuk om te doen en willen het Karate-do met zoveel mogelijk mensen delen!

Daarnaast:

  • vinden wij het heel belangrijk dat het Karate-do voor iedereen toegankelijk is
  • willen wij ons extra inspannen om alle kinderen in het basisonderwijs die interesse hebben in Karate-do, op een laagdrempelige manier met zo min mogelijk kosten, de gelegenheid geven om kennis te maken met Karate-do
  • willen wij investeren in het werven van nieuwe leden, enerzijds omdat wij het zo ontzettend leuk vinden om Karate-do lessen te geven en anderzijds omdat wij een hele nieuwe en nog jonge karateschool zijn die heel graag wil groeien in Purmerend

 

De Sportpas App

Met de Sportpas app ontvangt u berichten over het lokale sportaanbod en schrijf je makkelijk in!

De Sportpas App is een geavanceerde tool om uw kind(eren) in te schrijven voor sportieve activiteiten. In één overzicht het aanbod van sport en bewegen in de buurt. Via uw account ontvangt u op maat informatie over activiteiten die bij uw kind(eren) passen. De eenvoudige zoekmogelijkheden helpt u om uw kind(eren) snel in te schrijven en mee te doen. Via de berichtenbox ontvangt u een bevestiging van inschrijving en meldingen over nieuwe activiteiten. Belangrijke informatie zoals berichten van de aanbieder verschijnen direct op uw smartphone. Na afloop kunt u een review schrijven en kunt u uw ervaringen met uw vrienden delen.